om safemarketing online markedsføring der sælger

Om Os

Nysgerrig og vil vide mere om Safemarketing?

Vi er et solidt lille team med stor erfaring, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at få flere kunder. Vi har bygget virksomheden på nogle enkle, men yderst værdifulde principper, der kommer vores kunder til gode.

Vi arbejder hårdt hver dag for at forbedre os selv yderligere, så vi altid er opdaterede og har den nødvendige viden for at nå dine resultater.

Vi løser opgaverne for jer til perfektion, og I kan forvente høj kvalitet ved alt vores arbejde. Vi er professionelle, og kvalitet og god kundeservice er vores topprioritet.

Lars om Safemarketing
Partner

Lars Blumensaadt

Mere end 35 års erfaring med salg og marketing fra tidligere ansættelser i nogle af danmarks største virksomheder. Selvstændig siden 2009.
Gift med Lene, 2 store børn. Elsker at rejse, gå til koncert og har en stor svaghed for italiensk mad og madlavning 

Partner

Jacob Handberg

20 års salgserfaring som sælger, salgschef og salgstræner i ind- og udland. Har drevet egne virksomheder i mere end 10 år
Har 3 piger og kæreste med Jeanette. Er en ivrig triatlet. Træningen har indtil videre resulteret i 2 gennemførte Ironman.

Jacob om Safemarketing

Holdet - Et Visionært Team

Mange års erfaring har lært os kun at samarbejde med de bedste.
Vi sammensætter holdet efter behov og nødvendige kompetencer, og sikrer den bedste kvalitet for vores kunders digitale markedsførings indsatser.

Vi vil gerne høre fra dig

Scroll til toppen